7 Haziran 2017 Çarşamba











Oto yedek parça olarak Citroen,Peugeot,Renault,Tofaş,Fiat,Volkswagen,Ford,Toyota,Honda ve Bmw marka araçların orjinal güncel oto yedek parça fiyatlarını sorgulayabileceğiniz ücretsiz bir paltform oluşturduk.Ürünlere ait oem numaralarını arama motoruna yazarak (2052T9,85014284,7700500155) güncel fiyatlarını sorgulayabilirsiniz.

Listede gördüğünüz tüm ürünler %18 kdv dahil liste fiyatlarıdır.

Listedeki ürünler her gün güncellenmektedir.

Forum bölümü aktif edilmiştir.Araçlara ait kronik sorunları,çözülmüş sorunlara forum aracılığla kolaylıkla ulaşabiirsiniz.Forumun asıl amacı usta ile son kullanıcının istişare edebileceği bir platform oluşturmaktır.

Ayrıca forumlara tirger değişimi,balata,yağ,alternatör,silecek,ön teker rulmanı,ön arka amortisör,helezon yayı,aks keçesi,periyodik bakım,trim değişimi,elektrik aksamı ile ilgili görseller yardımıyla kademeli olarak değişimin nasil yapıldığını öğrenebilirsiniz.Forum konularının altındaki yorum kısmını doldurarak bizlerle yada ustalarla sorunlarınızı da paylaşabilirsiniz.


Sitemizde aradığınız ürünlerin görsellerini bulabilirsiniz.Sitemizde hergün güncelleme yapılmakta ve yeni yedekparça görselleri yüklemektedir.Görseller yardımıyla ürünleri kolaylıkla teşhis edebilirsiniz.
ORJİNAL SORGULAYIN !!!
www.oemotoyedekparca.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fun & Fashion